Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بازار بورس تنوع بسیار زیادی در نحوه‌ سرمایه‌گذاری وجود دارد و یک سرمایه‌گذار می‌تواند متناسب با میزان ریسک‌پذیری و مقدار سرمایه خود، روش سرمایه‌گذاری مناسب را انتخاب کند. سرمایه گذاری غیر مستقیم که شامل صندوق های سرمایه گذاری و سبدگردانی است، برای افرادی که تمایل به سرمایه گذاری با ریسک کم را دارند، بهترین گزینه می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق درآمد ثابت سبدگردانی اقتصاد بیدار بهترین گزینه برای کاهش ریسک سرمایه گذاری خواهد بود.

سرمایه گذاری غیر مستقیم چیست؟

در سرمایه‌ گذاری غیر مستقیم، سرمایه‌ گذار، مدیریت سرمایه‌ خود را به دست متخصصین کمیته سرمایه گذاری گروه مالی اقتصاد بیدار که دانش مالی و مهارت بالایی دارند، می‌سپارد. این متخصصین بیشتر وقتشان را مستقیما صرف تحلیل بازار می‌کنند، از این‌رو یک تیم حرفه‌ ای سرمایه شما را مدیریت می‌کند. به طور مثال شرکت سبدگردانی اقتصاد بیدار https://ebidar.com/portfolio-management با کمیته سرمایه گذاری حرفه‌ای خود، بهترین راهکارهای سرمایه گذاری را تحت مدیریت اختصاصی سبدها و صندوق های سرمایه گذاری به مشتریان عزیز ارائه می دهد. سرمایه گذاری غیر مستقیم برای افرادی که فرصت، دانش و مهارت لازم برای انجام تحلیل‌های بورسی را ندارند، بسیار کارآمد و مناسب است.

صندوق سرمایه‌ گذاری

صندوق سرمایه‌گذاری به نوعی یک شرکت است که مجموعه‌ای از اوراق مشارکت، سهام و سایر اوراق بهادار را خریداری می‌کند و پول سرمایه‌گذاران با هم در این صندوق تجمیع می‌شود. سهم هر سرمایه‌گذار از سودی که صندوق کسب می‌کند، بر اساس نسبت مالکیتش از صندوق است.

انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری

صندوق های سرمایه‌ گذاری بر اساس ترکیب دارایی، ‌ انواع مختلفی دارند که معروف‌ترین آن‌ها عبارتند از:

صندوق سرمایه‌گذاری‌ با درآمد ثابت

 ماهیت صندوق‌های درآمد ثابت اقتصاد بیدار با نماد "سپر" به صورت قابل معامله در بورس به گونه‌ای است که سود بر روی قیمت صندوق اعمال می شود و در واقع شما از افزایش قیمت صندوق منتفع می شوید.   بازده صندوق درآمد ثابت سپر سرمایه بیدار از آبان ۱۳۹۹ تا آبان ۱۴۰۰ برابر با ۲۸% بوده است.

صندوق سرمایه‌ گذاری‌ سهامی

صندوق‌های در سهام دارای ریسک  متوسطی نسبت به سایر صندوق‌ها هستند چرا که بخش اعظمی از دارایی آن را سهام تشکیل داده است.

تفاوت صندوق‌ درآمد ثابت و بانک

صندوق‌ درآمد ثابت و بانک، از کم ریسک‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در ایران هستند که شباهت‌هایی به یکدیگر دارند اما در عین حال تفاوت‌های عمده‌ای نیز بینشان وجود دارد. اطلاع داشتن از این تفاوت‌ها  می‌تواند به سرمایه‌گذاری بهتری منجر شود. در ادامه به مهم‌ترین تفاوت‌های صندوق‌ درآمد ثابت و بانک خواهیم پرداخت.

شفافیت و گزارش دهی

زمانی که در بانک سرمایه‌گذاری می‌کنید، شما به عنوان سرمایه‌گذار نمی‌دانید که سرمایه‌تان در چه بازاری به ‌کار گرفته شده است. در مقابل هر سرمایه‌گذار درصندوق‌های درآمد ثابت می‌تواند به صفحه اختصاصی صندوق مراجعه‌ کند و نه تنها متوجه‌ محل سرمایه‌ گذاری شده، بلکه اطلاعات کاربردی همچون پورتفوی صندوق، سود و زیان و ترکیب دارایی‌ها را نیز کسب می‌کنند.

ترکیب دارایی

تفاوت دیگر صندوق درآمد ثابت و بانک‌ها در نحوه‌ ترکیب دارایی‌ها است. برای درک بهتر این موضوع به این مثال توجه کنید. در صندوق درآمد ثابت سپر اقتصاد بیدار، بیشتر سرمایه شما در اوراق با درآمد ثابت و سپرده های بانکی و بخش کوچکی از آن در سهام سرمایه گذاری می شود. تخصصی بودن شیوه‌ ترکیب دارایی در صندوق‌های درآمد ثابت مثل سپر اقتصاد بیدار، یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های بانک و صندوق درآمد ثابت است.

نحوه‌ مدیریت

صندوق‌ درآمد ثابت، برای افرادی که مهارت کافی برای تجزیه و تحلیل بازار سرمایه را ندارند، بستری بسیار مناسب است و این افراد کم تجربه داراییشان را به متخصصین و تحلیلگران می‌سپارند تا به بهترین شکل ممکن از دارایی استفاده کنند. ‌ در مقابل، بانک‌ها به صورت کاملا دستوری مدیریت می‌شوند و تضمینی برای وجود متخصصین بازارهای مالی در بانک وجود ندارد و اغلب سرمایه گذاری‌ها بر اساس عادت و طبق سنت هر بانک صورت می‌گیرد.

نحوه‌ پرداخت سود

اگر قصد سرمایه‌گذاری در بانک را دارید باید از این موضوع مطلع باشید که بانک‌ها قوانین سختی در مورد پرداخت سود دارند. اگر قبل از زمان پرداخت سود ماهیانه، قصد برداشت پول از حسابتان را داشته باشید، در آن ماه به آن بخشی که از حسابتان کسر شده است هیچ سودی نعلق نمی‌گیرد. این درحالی است که سرمایه‌ گذاران صندوق سپر اقتصاد بیدار، محدودیتی در برداشت ندارند و می‌ توانند واحدهای صندوق را در هر روزی از ماه به فروش برسانند و سود آن را نیز دریافت کنند.  

بازدهی

شاید تفاوت‌های بسیار زیادی بین صندوق درآمد ثابت و بانک یا سپرده بانکی وجود داشته باشد، اما آن عاملی که سرمایه‌گذاران را به سرمایه‌گذاری در صندوق درآمد ثابت سپر وادار می‌کند، میزان بازدهی آن می‌باشد. اگرچه  سرمایه گذاری در صندوق‌ سپر همچون بانک، بدون رسیک است، اما حتی در بازار منفی سال اخیر نیز  بازدهی و سودآوری بهتری نسبت به بانک داشته است و سرمایه‌گذاران آن سود قابل توجهی کسب کردند و در بیشترین حالت، به سود ۲۸ درصد سالیانه رسید.

برای سرمایه گذاری مستقیم چه کنم؟

برای خرید سهام باید در کارگزاری حساب باز کرده https://ebidar.com/register-in-bourse/ و با استفاده از پلتفرم‌های معاملاتی مانند بیدار تریدر، اقدام به خرید و فروش سهام کنید.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها اقتصادی سهام سامانه سجام سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری بورس سبد گردان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصادی سهام سامانه سجام اقتصادی سهام سامانه سجام سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری بورس سبد گردان صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت و بانک گذاری غیر مستقیم سرمایه گذاری صندوق درآمد ثابت صندوق های سرمایه سرمایه گذاری ترکیب دارایی اقتصاد بیدار صندوق ها تفاوت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در بهار ۱۳۵۹ پس از چندین مرحله توقیف مطبوعات - که در تابستان پیش از آن (۱۳۵۸) توسط دادستانی انقلاب اتفاق افتاد و برخی روزنامه‌ها و مجلات از جمله «آیندگان» و «تهران مصور» توقیف شدند - هنوز اجل توقیف بر سر بسیاری مجلات و روزنامه‌های دیگر می‌گشت و آن‌ها را با تحدید و تهدید مواجه می‌ساخت. در رادیو تلویزیون علیه برخی جراید داد سخن سر داده می‌شد، در بعضی استان‌ها ماموران محلی از توزیع نشریات قانونی جلوگیری می‌کردند و گاه گروه‌های تندرو با چوب و چماغ به جان دکه‌ی توزیع‌کننده‌ی بیچاره می‌افتادند. موضوع تا جایی بیخ پیدا کرد که سندیکای نویسندگان و خبرنگاران مطبوعات طی نامه‌ای سرگشاده به ابوالحسن بنی‌صدر رئیس‌جمهور وقت به این قضیه به‌شدت اعتراض کرد. این نامه که روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۵۹ در صفحه‌ی دوم روزنامه‌ی اطلاعات منتشر شد به این شرح بود:

کار به جایی رسیده است که رادیو تلویزیون بر خلاف قانون اساسی جو جامعه را علیه روزنامه‌ها بسیج می‌کند. ماموران محلی در استان‌ها از توزیع نشریاتی که با امتیاز قانونی منتشر می‌شوند جلوگیری می‌کنند و اعتراض فروشندگان جراید از تهدید و زورگویی گروه‌های چماق‌به‌دست بلند است و هیچ نهاد قانونی حامی آنان نیست.

آقای رئیس‌جمهوری

سندیکای نویسندگان و خبرنگاران مطبوعات بدین‌وسیله نگرانی عمیق خود را از شدت گرفتن موج هجوم به مطبوعات ابراز می‌دارد به‌ویژه آن‌که بخش وسیعی از حملات و تهدیدها علیه روزنامه‌نگاران به وسیله‌ی نهادهای دولتی و حکومتی که طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مسئولیت آن‌ها با شماست اعمال می‌گردد.

آقای رئیس‌جمهوری

روزنامه‌نگاران ایران هنوز سخنان شما را در تمام طول مدت پس از انقلاب و پیش از عهده‌دار شدن وظایف ریاست‌جمهوری درباره‌ی ضرورت تامین آزادی کامل عقیده و بیان رعایت کامل آزادی مطبوعات فراموش نکرده‌اند و بسیار حیرت‌آور است که زیر نظارت مستقیم شما در مدت کوتاهی که از انتخاب‌تان به ریاست‌جمهوری نگذشته موج اختناق و تهدید و ارعاب روزنامه‌نگاران از سوی رادیو تلویزیون که به هر صورت سخن‌گوی هیات حاکمه محسوب می‌شود، و نیز برخی مسئولان اجرایی بالا گرفته است. کار به جایی رسیده است که رادیو تلویزیون بر خلاف قانون اساسی جو جامعه را علیه روزنامه‌ها بسیج می‌کند. ماموران محلی در استان‌ها از توزیع نشریاتی که با امتیاز قانونی منتشر می‌شوند جلوگیری می‌کنند و اعتراض فروشندگان جراید از تهدید و زورگویی گروه‌های چماق‌به‌دست بلند است و هیچ نهاد قانونی حامی آنان نیست.

آقای رئیس‌جمهوری

تصور نمی‌کنید که شما در این نکته با ما هم‌عقیده نباشید که یکی از بزرگ‌ترین آرمان‌های مردم ما تامین آزادی بیان و قلم بوده است و نیز مطمئن هستیم که شما هر روز در جریان یورش‌های منظم و غیرمنظم گروه‌های مسئول و یا غیرمسئول به عرصه‌ی مطبوعات، فروشندگان جراید و اجتماعات گروه‌های سیاسی هستید و اعلامیه‌ی اخیر شما درباره‌ی ضرورت رسیدن به یک وحدت اصولی نشان می‌دهد که توسعه‌ی هرج و مرج و بی‌قانونی را برای آینده‌ی کشور به شدت خطرناک می‌دانید.

اعتقاد ما این است که بدون تامین آزادی کامل بیان و قلم و حفظ حرمت همه‌ی صاحبان اندیشه و افکار که تنها راه رسیدن به تفاهم فکری و آشنایی با نقاط اختلاف بین گروه‌هاست رسیدن به چنین وحدتی دور از منطق می‌نماید و تصریح می‌کنیم نفاق و چنددستگی در مسائل اصلی زمانی شدت پیدا می‌کند و به برخوردها منجر می‌شود که یکی از دو طرف نتواند عقاید و آرمان‌های خود را آزادانه و از طریق مطبوعات بی‌طرف ابراز دارد.

آقای رئیس‌جمهوری

سندیکای نویسندگان و خبرنگاران مطبوعات به حکم رسالتی که در حفظ و گسترش آزادی قلم و بیان بر دوش خود احساس می‌کند توجه آن‌جناب را به خطر بزرگی جلب می‌کند که انحصاری شدن مطبوعات متوجه آینده‌ی کشور و در نتیجه حاکمیت ملی و وحدت کشورمان خواهد کرد و مصرانه از شما می‌خواهد پیش از آن‌که دیر شود برای درهم کوبیدن این موج انحصارطلبی اقدام کنید.

آقای رئیس‌جمهوری

نسل آینده‌ی این کشور غفلت ما را در جلوگیری از تحدید آزادی‌های اساسی مردم نخواهد بخشید و به موجب قانون شما را مسئول حوادثی که ادامه‌ی این انحصارطلبی‌ها پدید خواهد آورد، خواهد شناخت.

انتظار ما از شما این است که فورا به هجوم‌ها و تهدیدهایی که از مدت‌ها پیش علیه مطبوعات اعمال می‌شود پایان دهید و بدین ترتیب راه را برای وحدتی که همواره بدان تاکید می‌کنید هموار سازید.

گفتنی است خطاب نامه‌ی سندیکا به ابوالحسن بنی‌صدر بود که روزنامه‌ی خودش «انقلاب اسلامی» یک سال بعد در ۱۸ خرداد ۱۳۶۰ توسط اسدالله لاجوردی دادستان انقلاب توقیف شد!

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903392

دیگر خبرها

  • سکته دلاری قیمت مسکن
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • ثبات قیمت سکه در کانال ۴۱ میلیون تومان
  • استقرار ۲۷۹ شعبه اخذ رای در شمیرانات پیش بینی شده است
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۲ حوزه منتظر روز جمعه
  • کمتر از ۳ روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد