Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:02:52 GMT

فرصت سرمایه‌گذاری بدون ریسک در لبخند فارابی

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۸۱۶۷

فرصت سرمایه‌گذاری بدون ریسک در لبخند فارابی

پذیره‌نویسی صندوق لبخند فارابی از هفتم شهریور ماه به مدت پنج روز کاری انجام می‌شود. شرکت در پذیره‌نویسی صندوق لبخند به سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد با اطمینان از حفظ اصل سرمایه، از سودی بالاتر از سپرده بانکی بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از کارگزاری فارابی، لبخند فارابی، یک صندوق قابل معامله (ETF) است و می‌توانید از طریق سامانه معاملات آنلاین تمام کارگزاری‌ها در پذیره‌نویسی شرکت کنید و از سود سرمایه‌گذاری بدون ریسک بهره‌مند شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چطور در پذیره‌نویسی لبخند شرکت کنیم؟

صندوق درآمد ثابت لبخند فارابی(قابل معامله)، پنجمین صندوق سرمایه‌گذاری شرکت سبدگردان فارابی است. برای سرمایه‌گذاری در این صندوق کافیست هفتم شهریور ماه از طریق سامانه معاملاتی تمام کارگزاری‌ها نسبت به خرید واحدهای این صندوق اقدام کنید. توجه داشته باشید برای افرادی که از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری فارابی(فارابیکسو) در پذیره‌نویسی شرکت کنند، بدون کارمزد است.

نکته مهم دیگر اینکه پذیره‌نویسی به مدت پنج روز کاری ادامه دارد، اما به محض تکمیل ظرفیت صندوق، فرایند پذیره‌نویسی متوقف می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود در همان روز نخست، نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید.

چرا لبخند فارابی حاشیه امن بورس است؟

سرمایه‌گذاری در صندوق لبخند فارابی کاملا بدون ریسک است و سرمایه‌گذاران می‌توانند از حفظ اصل سرمایه خود مطمئن باشند؛ از این رو لبخند فارابی را می‌توان حاشیه امن بورس معرفی کرد که در بازار نزولی و قرمز نیز بازدهی مناسبی نصیب سرمایه‌گذارانش خواهد کرد.

لازم به ذکر است بخش عمده منابع مالی صندوق لبخند، همانند صندوق درآمد ثابت دوم اکسیر فارابی، در دارایی‌های مالی بدون ریسک و با درآمد ثابت سرمایه‌گذاری می‌شود. از میان مهم‌ترین این دارایی‌ها می‌توان به سپرده‌های بانکی و انواع اوراق با درآمد ثابت اشاره کرد.

همان‌طور که اشاره شد سرمایه‌گذاری در صندوق‌های درآمد ثابت بدون ریسک است؛ یعنی با سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها، اصل سرمایه شما بدون تغییر باقی می‌ماند و علاوه بر این، سود روزشمار و بالاتر از سپرده بانکی به سرمایه شما تعلق می‌گیرد.

نماد همیشه سبز بورس

واحدهای صندوق ETF لبخند را می‌توان از طریق سامانه معاملاتی تمام کارگزاری‌ها خریداری کرد. از مهم‌ترین مزایای این صندوق می‌توان به این نکته اشاره کرد که حتی در روزهای منفی بازار نیز بازدهی مثبت دارد و سرمایه‌گذاری در این صندوق می‌تواند در جهت تنوع بخشیدن به پرتفوی و مدیریت ریسک، اقدام موثری باشد. علاوه بر مزایای ذکر شده، سود سرمایه‌گذاری در این صندوق به صورت مرکب محاسبه می‌شود؛ یعنی در پایان هر روز معاملاتی، سود روز بعدی بر اساس کل دارایی شما (میزان سرمایه اولیه + بازدهی روزهای قبل) محاسبه خواهد شد. این نکته سبب می‌شود با گذر زمان، سود سرمایه‌گذاری شما با سرعت بیشتری افزایش یابد.

از دیگر نکاتی که باید در ارتباط با سرمایه‌گذاری در صندوق لبخند فارابی در نظر بگیرید، این است که این صندوق پرداخت سود نقدی ندارد و سود سرمایه‌گذاران از محل افزایش ارزش واحدهای سرمایه‌گذاری به‌دست می‌آید.

لبخد فارابی؛ فرصتی جذاب برای سرمایه‌گذاری بدون ریسک

امنیت سرمایه‌گذاری از مهم‌ترین نکاتی است که افراد باید پیش از انتخاب یک بازار یا دارایی‌ برای سرمایه‌گذاری در نظر بگیرند. صندوق لبخند تحت مدیریت شرکت سبدگردان فارابی و با مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت می‌کند؛ بنابراین می‌توانید از مدیریت صحیح دارایی خود تحت نظارت یک تیم حرفه‌ای، اطمینان داشته باشید.

از دیگر نکات مهم پیش از سرمایه‌گذاری، در نظر گرفتن میزان نقدشوندگی یک دارایی است. در شرایط فعلی بسیار مهم است به محض نیاز داشتن به منابع مالی خود، بتوانیم به آن‌ها دسترسی داشته باشیم. از مهم‌ترین مزایای صندوق لبخند فارابی این است که سرمایه‌گذاران هر زمانی که بخواهند می‌توانند نسبت به فروش تمام یا بخشی از واحدهای سرمایه‌گذاری خود اقدام کنند. این صندوق با توجه به اینکه بازارگردان دارد، هرگز با صف‌های خرید و فروش مواجه نمی‌شود و افراد می‌توانند با اطمینان، روی منابع مالی خود که صرف سرمایه‌گذاری در لبخند فارابی کرده‌اند، حساب کنند.

سود سرمایه‌گذاری در لبخند

لبخند، پنجمین صندوق شرکت سبدگردان فارابی است. این شرکت تا پیش از این صندوق دوم اکسیر را به عنوان یک صندوق درآمد ثابت معرفی کرده بود که خرید و فروش واحدهای آن بر مبنای صدور و ابطال بود. حال، لبخند فارابی به عنوان دومین صندوق درآمد ثابت گروه مالی فارابی معرفی می‌شود که از نوع قابل معامله‌(ETF) است. 

با توجه به بازدهی سایر صندوق‌های این شرکت، انتظار می‌رود بازدهی لبخند در بازه 20 تا 24 درصد باشد. لازم به ذکر است سود ماهانه صندوق دوم اکسیر فارابی منتهی به 15 مرداد سال 1401، معادل 21.12 درصد بوده که نسبت به صندوق‌های مشابه در بازار، بازدهی بسیار خوبی به شمار می‌رود. 

با در نظر گرفتن این نکات، انتظار می‌رود صندوق لبخند نیز، به عنوان یک صندوق درآمد ثابت عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.

در نظر داشته باشید، محاسبه سود سرمایه‌گذاری شما، به محض شرکت در پذیره‌نویسی و خرید واحدهای این صندوق آغاز می‌شود و به سرمایه‌ شما سود تعلق می‌گیرد.

قیمت هر واحد از صندوق لبخند فارابی در روز پذیره‌نویسی 1000 تومان و حداقل تعداد واحد برای خرید و سرمایه‌گذاری در صندوق، یک واحد است؛ بنابراین می‌توانید سرمایه‌گذاری در لبخند فارابی از 1000 تومان تا بی‌نهایت آغاز کنید!

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری فارابی سرمایه گذاری در این صندوق سرمایه گذاری در صندوق صندوق لبخند فارابی صندوق درآمد ثابت سود سرمایه گذاری طریق سامانه پذیره نویسی سرمایه گذاران بدون ریسک مهم ترین صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

 رضا محمدی؛ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی کشور در خصوص ‏انتقاد وزیر نیرو از عملکرد صندوق توسعه ملی در تأمین مالی نیروگاه‌ها در گفتگو با ‏رادیو اقتصاد، گفت: صندوق توسعه ملی آمادگی خود را برای تأمین مالی نیروگاه‌ها اعلام کرده ‏است، اما نیروگاه‌ها با توجه به بدهی ۱.۵ میلیارد دلاری به صندوق توسعه ملی، توقع ‏دریافت پول بدون بازگشت را از این صندوق دارند.

وی در ادامه افزود: صندوق توسعه ملی از بدو تأسیس تاکنون ۴۶ طرح نیروگاهی را به‌‏ارزش بیش از ۴.۶ میلیارد دلار تأمین مالی کرده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی کشور، تصریح کرد: مشکلاتی در رویه ‏بازپرداخت اقساط صندوق تا امروز بوده است که بیش از یک‌ونیم میلیارد دلار از ‏مطالبات صندوق توسعه ملی معوق شده است.

محمدی توضیح داد: چند دلیل می‌توان برای این موضوع نام برد از جمله اینکه ‏وزارت نیرو به‌موقع مطالبات نیروگاه‌داران را پرداخت نکرده است. موضوع دوم بحث تأمین ‏ارز به‌منظور بازپرداخت اقساط نیروگاه‌ها، سومین مورد نیروگاه‌ها با قیمت فعلی امکان ‏بازپرداخت اقساط صندوق را ندارند برای همین خود سرمایه‌گذاران راغب نیستند که در بحث ‏سرمایه‌گذاری در صنعت پیش‌قدم شوند.

وی با اشاره به این‌که صندوق با این ‏حجم از مطالبات مواجه شده است که قطعاً صندوق هم با مدل‌های قدیمی به‌دنبال تأمین مالی ‏نخواهد بود، افزود: ما پیشنهادات زیادی را به وزارت نیرو اعلام کردیم تا با شیوه‌های جدید ‏بتوانیم نیروگاه‌ها را تأمین مالی کنیم.

محمدی عنوان کرد: طبق جلسه‌ای با سندیکای نیروگاه‌های سیکل ترکیبی ‏اعلام شد که با شرایط فعلی، خود سرمایه‌گذاران برای دریافت تسهیلات مراجعه نمی‌کنند تا ‏تأمین مالی شوند.

وی با ابراز اینکه "مشکلاتی هست که دستگاه‌های متولی باید پاسخگو باشند، ولی صندوق توسعه ‏ملی آمادگی کامل برای تأمین مالی نیروگاه‌ها را تا امروز داشته و دارد. "، یادآور شد: ‏این امیدواری وجود دارد که مطالبات و حمایت‌ها به‌صورت جدی دنبال شود.

محمدی با تأکید بر این‌که معاون اول رئیس جمهور پیگیری جدی در این موضوع ‏داشتند تا مشکل نیروگاه‌ها مرتفع شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه جلسات زیادی در این ‏خصوص تشکیل شده است، اگر دوستان ما در وزارت نیرو همکاری و به قول‌هایی که دادند ‏عمل کنند، مشکل مطالبات نیروگاه‌ها مرتفع خواهد شد؛ البته این مهم مستلزم همکاری دوستان ‏در وزارت نیروست.

وی در خصوص اینکه صندوق بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار مطالبه دارد، خاطرنشان کرد: هر مبلغی ‏که از نیروگاه‌ها وصول شود عیناً صرف تأمین مالی نیروگاه‌های جدید خواهد شد و بحث ۱۰۰ میلیارد دلار مربوط به طلب صندوق از دولت است و به بخش خصوصی ارتباطی ندارد.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی تأکید کرد: صندوق در سال گذشته ‏رکورد وصول مطالبات را شکست و بیش از ۲.۲ میلیارد دلار از مطالبات صندوق وصول شد.

وی یادآور شد: در چند سال گذشته حدود ۹ میلیارد دلار از مطالبات صندوق توسعه ملی ‏وصول شد که نشان‌دهنده این است که صندوق در بخش‌های اقتصادی که تسهیلات به بخش ‏خصوصی مطابق اساسنامه صندوق پرداخت شده است موفق عمل ‏کرده است و مطالبات هرچند با کندی، ولی وصول شده است.

محمدی گفت: بزرگترین مشکل بحث بدهی دولت به صندوق توسعه ملی است که پیشنهاداتی ‏شده است و امید است این موضوع مرتفع شود و دولت بتواند با توجه به پیشنهادات، مصوبات را ‏اخذ کند و بدهی صندوق توسعه ملی را پرداخت کند.

وی افزود: در بخش خصوصی و تسهیلاتی که مطابق اساسنامه داده شده است، ‏بزرگترین مشکل در بخش بازپرداخت اقساط نیروگاه‌ها به صندوق توسعه ملی است.

محمدی بیان کرد: در حوزه انرژی‌های نو گرایش کشور و به‌ویژه دولت سیزدهم این است که بتواند عقب‌ماندگی پیشِ‌رو در حوزه انرژی را با توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر جبران کند؛ ازاین‌رو در سال گذشته ‏صندوق توسعه ملی پیش‌قدم شد و با همکاری خوب سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر و انعقاد ‏تفاهم‌نامه‌ای، صندوق حاضر شد تا ۵ میلیارد دلار در حوزه انرژی‌های ‏نو سرمایه‌گذاری کند.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر نیز به سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر برای پرداخت ‏تسهیلات اعلام آمادگی کردیم، اما برطرف کردن برخی از موانع سرمایه‌گذاران در این ‏حوزه وظیفه ساتبا است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی در پایان اعلام کرد: اگر امسال موانع و ‏مشکلات مرتفع شود حاضریم حداقل ۲.۵ میلیارد دلار در بحث تأمین مالی نیروگاه‌های تجدید‌پذیر سرمایه‌گذاری کنیم که همه این موارد مشروط به این است که سرمایه‌گذار و بخش ‏خصوصی از قدمی که برمی‌دارد مطمئن باشد.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • سکته دلاری قیمت مسکن
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد